Wednesday, 28 August 2013

Pakai tudung tapi tayang 'aset',Shila Hamzah dikritik di Instagram.Rasanya tak lengkap hidup sebagai seorang selebriti jika tidak pernah dikritik atau ditegur oleh peminat yang prihatin dan fanatik.

Selebriti mana yang tidak pernah merasai pengalaman sebegini? Pasti kebanyakan mereka pernah dikecam sebaik sahaja berkongsi gambar, video ataupun status di laman sosial.


Shila Amzah juga pernah menjadi mangsa sebelum ini akibat memuat naik sekeping gambar dirinya memakai pakaian sukan hingga menampakkan susuh tubuh badan.


Terbaru, Shila sekali lagi ditegur peminat yang kurang gemar melihat penyanyi itu berpakaian agak ketat dan berkongsi foto-foto tersebut di Instagram walaupun sudah berhijab.

Tidak cukup dengan itu, Shila turut menerima pelbagai kritikan selepas peminat melihat dia bergambar dengan penyanyi lagenda, Lionel Richie dalam jarak yang agak rapat.

Ada yang menegur dengan cara berhemah, tapi yang tak sedapnya bila ada segelintir daripada mereka yang gemar menggunakan kata-kata negatif.

Sumber

No comments:

Post a Comment